Vanaf nu kunt u niet alleen cd’s aanschaffen via onze webwinkel maar ook FLAC muziekbestanden downloaden. Deze bestanden hebben trouwens een hogere resolutie dan de cd. Als u niet zeker bent of u die FLAC 24/96 bestanden kunt afspelen kan u dit GRATIS uitproberen met de Toccata en Fuga van J.S.Bach. Veel plezier ermee!

Bovendien bieden wij de FLAC 24/96 aan tegen dezelfde prijs als de cd. Dit is tijdelijk!

Zowel de cd FANFARE met Marcel Ponseele, barokhobo en Nico Declerck, orgel als de nieuwe cd van Bart Jacobs met vroege orgelwerken van J.S.Bach op het Thomas-orgel zijn in hoge resolutie beschikbaar.

This store is powered by Ecwid - E-Commerce Widgets. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.


24 bit

Op een klassieke CD wordt de opname digitaal vertaald in een bitdiepte van 16. Dit wil zeggen dat het opgenomen geluid 65.536 niveau’s van dynamiek kent (16 bit). Het zo gevormde dynamische bereik klinkt al fantastisch maar het kan beter. Heel wat beter.

De files die u hier kunt downloaden hebben een bitdiepte van 24. Zo zijn er nu 16.777.216 niveau’s in dynamiek (24 bit). Op de betere hifi hoort u het verschil.

96 khz

Op een klassieke CD wordt de opname digitaal vertaald aan een sample rate van 44.100 keer per seconde. Dit wil zeggen dat het opgenomen geluid 44.100 per seconde werd geregistreerd (44.1 khz). Deze manier van weergeven klinkt al fantastisch maar het kan beter. Heel wat beter.

De files die u hier kunt downloaden, werden 96.000 per seconde gesampled. Zo werd het geluid dus 96.000 per seconde gemeten (96 khz). Op de betere hifi hoort u het verschil.

Hifi Corner

Voor al uw vragen omtrent high end apparatuur zoals DAC’s en musicservers of gewoon om eens te gaan luisteren naar het betere werk neem dan gerust contact op met onze partner Hifi Corner.

Willy Van de Velde
vandevelde@hificorner.be
03 658 34 70

Paalstraat 128
2900 Schoten