zondag
21 12 14
St.-Pieter
17u
KerstconcertIn 2012 werd voor de allereerste keer een Kerstconcert georganiseerd met meer dan 10 Turnhoutse koren, het orkest van de SAMWD en Nico Declerck aan het jarige orgel. Het geheel stond onder leiding van Herman De Houwer die ook nog eens voor alle bewerkingen van de Kerstliederen op maat zorgde.

Het werd een gigantisch succes. Bij de samenzang uit meer dan 700 kelen trilden de glasramen van enthousiasme mee. En het concert werd besloten met een gezellige beker warme chocomelk of Glühwein.

Op aandrang van velen wordt dit initiatief herhaald. Uiteraard werken er weer veel Turnhoutse koren aan mee, maar ook de blazers van de SAMWD o.l.v. Jef Vleugels, de Turnhout Snaar o.l.v. Eva Vermeeren en Nico Declerck aan het historische Le Royer/Potvlieghe orgel uit 1662. En dit allemaal onder de bezielende leiding van Herman De Houwer.

zondag 21 12 14 @ 17u
Tickets worden de avond zelf aan de deur verkocht maar gezien de grote belangstelling is het sterk aangeraden om uw kaarten in voorverkoop veilig te stellen.

10 € basisprijs
8 € beschermleden
gratis voor iedereen jonger dan 18 jaar.

Na het concert bieden wij u graag warme chocomelk of Glühwein gratis aan.

De voorverkoop van de kaarten loopt exclusief via UiT in Turnhout.

Bestel nu online !

UiT in Turnhout
Grote Markt 44
2300 Turnhout

014 44 33 55
Stacks Image 1905
St.-Pieterskerk - Grote Markt - 2300 Turnhout
Stacks Image 384
De Turnhoutse Snaar is een kamerorkest van 15 strijkers dat opgericht werd in 2001 door enkele enthousiaste muziekliefhebbers uit Turnhout en directe omgeving.

De artistieke leiding is in handen van Eva Vermeeren.

De Turnhoutse Snaar trad verschillende malen op in en rond Turnhout zoals in de Priorij van Corsendonck, het Paterspand en cc De Warande. Zij geven ook jaarlijks een aperitiefconcert. Daarnaast traden zij op in België en Nederland zoals in het Elzenveld, het Vleeshuis en het Rivierenhof te Antwerpen, voor Proefmei te Bergen Op Zoom, voor de Tv show
man Bijt Hond en als begeleiding van verschillende zangkoren en solisten.

www.turnhoutsesnaar.be